Er du en av de som lever og ånder Formel 1, og får med deg alle løp som er på TV? Hvorfor ikke reise på en motorreise, for å oppleve stemningen på ordentlig. Det finnes utallige destinasjoner å reise til. Få med deg de svingete gatene i Monte Carlo, eller reis litt lenger, til ørkenlandskapet og til Abu Dhabi. Kjenn på trykket fra publikum og lukten av svidd gummi i luften.

Opplevelse for livet

Med en motorsportreise vil du få fantastiske opplevelser, og minner for livet. Du kan finne både pakketilbud og skreddersydde turer. En slik reise oppleves best med andre, så hvorfor ikke samle sammen en gjeng hjemmefra som vil reise. Slik kan dere få gode minner og opplevelser sammen. Det er lite som er hyggeligere enn å komme hjem fra en tur, og kunne prate sammen om reisen.

Ikke bare motorsport

Når du er på en slik reise, finnes det alltid tid til andre opplevelser. Befinner du deg i Monaco, er du på den franske rivieraen. Her kan du få med deg vakre strender, eller Casino Monte Carlo som finnes i byen. Dersom du er i Abu Dhabi vil du kunne få med deg den slående ørkenen, samt det vakre Emirates Palace med alt gullet. En motorsportreise kan være en opplevelse for livet.